web sitesinden veri alma

atiker26

Yeni üye
Katılım
21 Nis 2019
Mesajlar
4
Tepkime puanı
0
Puanları
1
Konum
Bursa
arkadaslar merhaba ben web sitesinden veri almak istiyorum.

id.php diye bir sayfam var ve burada 12 değerim var

517


burada GET() fonksiyonu ile sürekli sabit 200 değeri alıyorum

fonsiyonun bulunduğu kütüphaneler bunlar...bir türlü çıkamadım işin içinden


ESP8266HTTPClient.h


ESP8266HTTPClient.h
 

xbrknx

Üye
Katılım
16 Tem 2019
Mesajlar
98
Tepkime puanı
18
Puanları
8
Konum
istanbul
""" HTTP_CODE_OK = 200, """

sen php nin içindeki bi değeri almıyorsun

sana sayfanın doğru yüklendiği dair bir cevap alıyorsun

aslında sorgunun cevabı doğru mesela 404 olsaydı "page not found" karşılığı olacaktı.

php nin içeriğini koyarsan 12 değerini nasıl çekmen gerektiği konusunda yardım alabilirsin.
 

xbrknx

Üye
Katılım
16 Tem 2019
Mesajlar
98
Tepkime puanı
18
Puanları
8
Konum
istanbul
elimde 8266 yok ama dene bakalım,

Kod:
HTTPClient http2;

http2.begin("adresin");

int code=http2.GET();

if ( code == 200 ) { Serial.println(http2.getString()); }
 
Üst